ALİAĞA PETROL-İŞ

Aliağa Petrol-İş Froum Sayfasına Hoşgeldiniz.

Join the forum, it's quick and easy

ALİAĞA PETROL-İŞ

Aliağa Petrol-İş Froum Sayfasına Hoşgeldiniz.

ALİAĞA PETROL-İŞ

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
ALİAĞA PETROL-İŞ

Petrol-İş sendikası Aliağa Şubesi Forum Sayfası

Bil ki; Yaşadıklarınla Değil, Yaşattıklarınla Anılırsın. Ve Unutma; Ne Yaşattıysan Elbet Birgün O'nu Yaşarsın !

3 posters

ÜNİTELERDE YAŞANAN SORUNLAR

Admin
    Admin
    Admin

ÜNİTELERDE YAŞANAN SORUNLAR Empty ÜNİTELERDE YAŞANAN SORUNLAR

Mesaj tarafından Admin Salı Haz. 29, 2010 10:11 pm

Arkadaşlar ben başlığı açtım. Ünitelerinizde yaşanan sorunları bu Başlıkta toplayabiliriz.
    sosyalistmüs

ÜNİTELERDE YAŞANAN SORUNLAR Empty Geri: ÜNİTELERDE YAŞANAN SORUNLAR

Mesaj tarafından sosyalistmüs C.tesi Ağus. 28, 2010 8:47 pm

Sayın petkimci sayın admin bu başlıktaki açılan sayfa en güzel sayfa bence,bu sayfayı dahada katılımcı saglamak için konuları başlık halinde açmaya başlarsak belki dikkat çekeriz ,herkes herzaman şubeye yada temsilcilige gidemiyor,buradan anlaşılır ve yapıcı eleştirel şekilde devam edersek sevinirim.selamlar
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj tarafından Admin C.tesi Ağus. 28, 2010 10:25 pm

Sayın myıldırım;
    Olumlu eleştiriniz için teşekkür ederim. Başlıklarıbizim açmamızı söylemişsiniz yanlış anlamadıysam, Yaşanan sorunlar oldukça açılsa daha iyi olmazmı diye düşünüyorum. yada önce ünite daha sonrada onların altında fabrika olarak ayrıştırma yapabilirim sanırım. Sizden gelecek önerilere açığım, yardımcı olursanız sevinirim.
    sosyalistmüs

Mesaj tarafından sosyalistmüs Perş. Eyl. 02, 2010 8:10 pm

Selamlar. bir kaç zamandır bekliyorum,sayfayı takip ediyorum,sanırım ya ünitelerde sorun yok,yada kimse ciddiye alıpta siteyi takip etmiyor.ünitelerden önce üyelerdeki sorunları halletmek lazım bence,tüpraş ve petkim olarak toplam üye sayısı sanırım 3000 vardır ve sayfaya üyelik 120 civarında,yüzdelik olarak hesaplansa bayagı düşük çıkar,bu konuda bişeyler yapılmalı,gayet sessiz bir ortam oldugundan yazacak bişeyde bulunmuyor.çogalmak umuduyla selamlar
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj tarafından Admin Perş. Eyl. 02, 2010 9:20 pm

myıldırım demiş ki: Selamlar. bir kaç zamandır bekliyorum,sayfayı takip ediyorum,sanırım ya ünitelerde sorun yok,yada kimse ciddiye alıpta siteyi takip etmiyor.ünitelerden önce üyelerdeki sorunları halletmek lazım bence,tüpraş ve petkim olarak toplam üye sayısı sanırım 3000 vardır ve sayfaya üyelik 120 civarında,yüzdelik olarak hesaplansa bayagı düşük çıkar,bu konuda bişeyler yapılmalı,gayet sessiz bir ortam oldugundan yazacak bişeyde bulunmuyor.çogalmak umuduyla selamlar

Sayın myıldırım, tesbitiniz çok doğru, 3000 çalışanın 1800 ü eski çalışan ve bu arkadaşlarımız bilgisayar çağında büyümemiş, dolayısı ile bilgisayarla arası olmayan, bilgisayara ilgi duymayan hatta azda olsa bilgisayarın B sini bilmeyen arkadaşlarımız var. bu yüzden siteye girmiyorlar. Yani onlara hak verebilirsin.
    Geri kalan 1200 ise genç çalışanlarımız ki bunların siteye girmeme sebebini anlamış değilim. Onların hiç mazereti yok, teknoloji çağında büyümüşler ve eski arkadaşlarımzı gibi sığınacak mazeretleri yok. Aslında çoğunun siteden haberdar olduğunu dahi sanmıyorum. Siteyi hazırladık ama reklamını yapamadık mı acaba diyorum.
    Ben aslında telefon mesaj sisteminden bu arkadaşlara sitemizin ve forumumuzun adresinin bu arkadaşlara iletilmesi taraftarıyım ama tabii ki buna Şube yönetimi karar verecektir. Ben önerimi bu radan yapmış olayım taktir şubemizindir.
    İyi çalışmalar...

En son Admin tarafından C.tesi Eyl. 04, 2010 5:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
    rodaci

Mesaj tarafından rodaci C.tesi Eyl. 04, 2010 9:28 am

Ne demek istiyorsunuz yani eski çalışanlar teknolojik özürlü bilgisayarın B sini bilmiyor genelleme yapmanız iyi değil ben eski bir çalışan olarak alındım iyi çalışmalar
    Admin
    Admin
    Admin

Mesaj tarafından Admin C.tesi Eyl. 04, 2010 5:16 pm

rodaci demiş ki:Ne demek istiyorsunuz yani eski çalışanlar teknolojik özürlü bilgisayarın B sini bilmiyor genelleme yapmanız iyi değil ben eski bir çalışan olarak alındım iyi çalışmalar
    Bende yeni çalışan değilim sayın rodaci ama bu bazı arkadaşlarımızın interneti bilmediği bilgisayarı bilmediği gerçeğini değiştirmiyor maalesef.
    Ben kaç arkadaşımıza siteye girsin foruma girsin diye defalarca şifre verdim ama onlar yine beni arayıp üye olamıyorum dediler. Kaç arkadaşımızı siteye üye yaptım ve o arkadaşlarımız gelip ben siteye giremiyorum demiştir.
    yine kaç arkadaşımızın bana "beni siteye üye yaparmısın" sözüne karşılık üye yapmışımdır ama o arkadaşımızın yine siteye girememiştir.
    hem bu alınacak birşey değil, ben nasıl kendimi bilgisayar üzerine yoğunlaştırıp bu konuda geliştirmiş isem o arkadaşlarda benim bilmediğim bir konuda yoğunlaşıp kendini geliştirmiştir ve ben o konuda BİLGİSİZ kalmış olabilirim ki ben buna alınmam, tercih meselesi zaman meselesi ve ortam meselesi...
    Bilgisayarın B sini bilmeyen arkadaşlarımız var dedim evet yalan da değil. Ama bu onun tercihi değil bunu da biliyorum. gerek fabrikada 8 saat mesaide olmaları gerek bilgisayara ilgi duymamaları gerekse evde çocuklarımızdan bize bilgisayar sırası gelmemesi bu sebeblerden bazıları ve dediğim gibi lütfen alınma alınacak bir şey değil bu.
    Alınmamanız dileği ile iyi çalışmalar HAYIR lı günler Smile
    sosyalistmüs

Mesaj tarafından sosyalistmüs Paz Eyl. 05, 2010 2:48 pm

Selamlar, ne ilginç bir durumki yalnızca eleştiri oldugunda cevab yazıyoruz,buda aslında bir gelişme,Bence gözünün altında kaş vardan ziyade olumlu yapıcı,ve olan proplemlerin çözümüne yakın bilgi alışverişinde bulunmalıyız,üniteler üzerine sorun ve önerileri ben başlatayım ve katkılarınızı bekleyeyim.
    1-Yeni geçilen erp dolaysıyla, önceden yazılan itf ler artık 08-16 vardiyasında yazılacagı söyleniyor.bakım guruplarının üçlü vardiyasında oynamalar olunacagı,bununda bazı hak kayıpları ortaya çıkaracagı fısıltısı,bizim ünitede gündemde olan güncel bir sorun.bu konuda açıklama bekleyerek ünite sorunlarını başlatmış olalım dedim .selamlar
    sosyalistmüs

Mesaj tarafından sosyalistmüs Salı Mayıs 17, 2011 11:45 am

Ünitelerde sorunsuz bir işleyiş olması çok güzel,eger problem olsaydı belki bir ihtimal burayada yansırdı,yeni parolamız ''işim var çalışıyorum mutluyum????''yaşasın işbirligimiz..............................................

Forum Saati Paz Kas. 24, 2024 12:55 pm